\

Voormalig kloostercomplex Utrecht 2018

In opdracht van vastgoedontwikkelaar Duurzame ontwikkelingen Utrecht heeft Firecare de brandwerende voorzieningen in het voormalig klooster gerealiseerd.

 

Het Kloostercomplex ligt in de wijk Lombok van Utrecht, en zal worden getransformeerd naar een Hotel met 62 kamers en additionele horeca.

Op dit project is voor de brandwerende afwerkingen gebruik gemaakt van de producten van Seals Solutions B.V. De gebruikte producten zijn allen voorzien van CE-Markering  en ETA documenten (European Technical Approval).

 

Alle doorvoeringen zijn tijdens de brandwerende werkzaamheden voorzien van een QR-code. Met deze code zijn de doorvoeringen met afwerkingen geregistreerd in de Buildlinq APP (Building safety manager). Met deze APP hebben wij de werkzaamheden kritisch kunnen volgen en de klant had tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een actueel overzicht van de voortgang.

Tevens is het met de Buildlinq APP mogelijk om aan bevoegd gezag te kunnen aantonen, dat alle brandwerende voorzieningen rondom de wand en vloer scheidingen zijn aangebracht. Ook waar de plafonds en/of voorzetwanden zijn gesloten is dit met een duidelijke fotorapportage in te zien.

 

Door de goede en prettige samenwerking met vastgoedontwikkelaar Duurzame ontwikkelingen Utrecht en haar onderaannemers hebben we met z’n allen een kwaliteit kunnen leveren waar we trots op kunnen zijn.

 

Firecare brandwerende technieken B.V. wenst de toekomstige uitbater en haar gasten een prettig en veilig verblijf.

Foto's project: