Over ons

Firecare is specialist in advies, applicatie en onderhoud van brandwerende voorzieningen. Wij blinken uit in complexe vraagstukken op brandveiligheid. Firecare verwerkt alleen producten die zijn voorzien van CE Markering en of zijn getest volgens de laatste NEN EN normeringen. Wij helpen gebouweigenaren en gebruikers bij het vervullen van hun zorgplicht. Daartoe wordt een logboek bijgehouden in de digitale werkomgeving van Buildlinq die u ook ondersteuning biedt bij klein of groot onderhoud.


Missie,

Transparantie in brandveiligheid van ontwerp tot beheer.

 

Visie,

Ontwikkelen van relatie’s, opdrachtgevers en haar team met als doel een langdurige samenwerking relatie op ons vakgebied, wat moet resulteren in een brandveilige woon en werkomgeving.

 

Onze belangrijkste kernwaarden,

Integriteit, respect, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit.

 

Historie

Eind 2008 zijn wij opgericht en inmiddels werken er twintig mensen in het bedrijf. Na te zijn begonnen als adviesbureau en ook nu actief in montage en onderhoud van brandwerende technieken. “Wij doen alles in brandwering van bouwtekening tot oplevering.” Advies is de motor van onze organisatie en we kunnen klanten van A t/m Z begeleiden bij hun projecten. Utiliteitsbouw, Zorginstellingen, Logie’s gebouwen en Onderwijs gebouwen lopen als een rode draad door ons opdrachtenportfolio. Momenteel doen we veel transformatie projecten.

 

Naast het brandwerend maken van brandkleppen, kunststof leidingen en kabeldoorvoeringen kunnen we ook stalen draagconstructies beschermen met brandwerende beplating of brandwerende coating.