\

RéVé Installatie Techniek Lijnden Realisatie 2019

Op het bedrijven terrein Airport Business Park Lijnden heeft Firecare bij RéVé Installatie Techniek alle brandwerende voorzieningen uitgevoerd. De volgende systemen zijn er toegepast om het nieuwe kantoor en bedrijfshal brandveilig af te werken.

 

  • Siniat Pregyfeu brandwerende beplating staalconstructie, Het systeem bestaat uit stroken Pregyfeu-A1 gipsplaat bevestigd met nieten op klossen, ook uitgevoerd in Pregyfeu-A1. Pregyfeu-A1 is conform EN13381-4:2013 gecertificeerd voor het bekleden van staalconstructies en voldoet als vanzelfsprekend aan het Bouwbesluit en alle andere relevante normen en eisen. Pregyfeu-A1 is een onbrandbare gipsplaat (klasse A1), het speciale aan deze plaat is dat het karton vervangen is door een onbrandbaar glasvlies.
  • Hensel 410 ks brandwerende coating staalcontructie, Schuimvormend brandvertragend coatingsysteem op waterbasis voor open en gesloten staalprofielen binnen en in open gebouwen. Brandweerstandsklassen F30, F60 en F90.
  • Seals brandwerende wraps doorvoeringen, de universele brandwerende Seals buiswrap voor het brandwerend afwerken van kunststofleidingen in brandwerende wanden en vloeren met een dikte vanaf 100 mm. met een Brandwerendheid tot 120 minuten.
  • Seals A brandwerende coating doorvoeringen, de coating is ontworpen om te voorkomen dat vuur en hete gassen zich door de steenwolplaat kunnen verplaatsen. Te behalen brandweerstand tot 120 minuten.

Foto's project: