Rockwool Conlit-P Steelprotect

Voor het brandwerend bekleden van staal constructies verwerkt Firecare Brandwerende Technieken BV o.a, de  Conlit Steelprotect Board van Rockwool. Het Conlit-P Steelprotection Board van Rockwool wordt bevestigd met laspennen die eenvoudig door het isolatiemateriaal kunnen worden gelast met een pinspot lasapparaat. Het Rockwool Conlit-P Steelprotect Board wordt via een puntlas tegen het stalen profiel gelast. Het gebruik van de Conlit Steelprotect Board systeem heeft een groot voordeel, omdat dit systeem ongevoelig is voor vocht gedurende de bouw.

Rockwool Conlit-P Steelprotect Board is een onbrandbare steenwol isolatieplaat met een zeer hoge densiteit, bedoeld als brandveilige isolatie voor stalen kolommen en liggers. De isolatieplaat is zowel onbekleed als met een éénzijdige glasvezelversterkte aluminiumbekleding beschikbaar.

Rockwool Conlit-P Steelprotect Board is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend isoleren van staalconstructies. Het is licht van gewicht en goed hanteerbaar, en eenvoudig te snijden en op maat te brengen.