BSSN uw leverancier en onderhoudspartner van blusmiddelen

Firecare Brandwerende Technieken B.V. en BSSN kunnen vanaf heden ook uw blusmiddelen onderhouden.

Wij kunnen het volledige programma van Ecoflex van Ecosafety voor uw leveren. Ecosafety is een onafhankelijke groothandel van blusmiddelen voor REOB Bedrijven.

 

Ecofex Brandblusser, schuimblusser 6 liter A, B en F ( VET ) incl 1 jaar keuringsticker conform de EN-3 Europese norm voor blusapparatuur.

Deze ABF schuimblusser vet-brandblusser 6 liter van Ecofex is een zeer voordelige sproeischuim brandblusser en geschikt voor branden van vaste stof, vloeistof en vetbranden. Deze blusser is gevuld met ecologisch brandblusschuim, dit is in tegenstelling tot een poederblusser gemakkelijk te verwijderen na het blussen van een brand en laat nagenoeg geen nevenschade achter. Het schuim sluit de brand af voor zuurstof, waardoor er geen verbranding meer kan plaatsvinden. Toepasbaar bij onder spanning staande branden tot 1000 volt en geschikt voor het blussen van frituurpan branden. Daarnaast zijn Ecofex blussers weerbestendig, slagvast en gecoat met een milieuvriendelijke polyesterhars-lak. Verkrijgbaar in 2 en 6 liter

  • Geschikt voor zowel een type A brand ( vaste stof ) als type B brand ( vloeistofbrand ) en type F brand ( vet )
  • Geschikt voor zowel professioneel gebruik als huis, tuin en keukengebruik
  • Milieubewuste keuze

Wij werken enkel met de beste kwaliteit en de strengste Europese én Nederlandse keuringsnormen: Rijkstypekeurmerk (KIWA), CE-gekeurd, EN-normen, ISO-normen, Milieukeur en dit tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment die u meteen online kan kopen. Alle brandblussers die wij leveren zijn voorzien van een rijkstypekeurmerk, montagebeugel en jaarlijkse controlesticker (geldig voor een jaar), tevens kunt u ook bij ons terecht voor de verplichte jaarlijkse controle. Bij BrandbeveiligingAlmere  bent u verzekerd van een betrouwbare controle. U krijgt bij ons 20 jaar garantie op de brandblussers, als u het onderhoud door ons laat doen.

 

Ecofex poederblusser 6 kilo A, B en C incl. keuringsticker (1 jaar) conform de EN-3 Europese norm voor blusapparatuur!

Het poeder van een poeder-brandblusser heeft een groot blussend vermogen. Het zorgt ervoor dat brandstof en zuurstof niet bij elkaar komen waardoor de brand uit gaat. Een poeder-brandblusser is geschikt voor vaste stof, vloeistof, en gasbranden.Deze poederblusser 6 kilo van Ecofex bevat een blusstof van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Alle drukbestendige onderdelen van de Ecofex blusser zijn van duurzaam metaal vervaardigd en het ventiel is gemaakt van messing. Daarnaast zijn Ecofex blussers weerbestendig, slagvast en gecoat met een milieuvriendelijke polyesterhars-lak. Verkrijgbaar in 1, 2, 6, 9 en 12 kilo.

  • Geschikt voor zowel een type A brand ( vaste stof ) als type B brand ( vloeistofbrand ) en type C brand ( gassen ).
  • Geschikt voor zowel professioneel gebruik als huis, tuin en keukengebruik.
  • Milieubewuste keuze.

Wij werken enkel met de beste kwaliteit en de strengste Europese én Nederlandse keuringsnormen: Rijkstypekeurmerk (KIWA), CE-gekeurd, EN-normen, ISO-normen, Milieukeur en dit tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment die u meteen online kan kopen. Alle brandblussers die wij leveren zijn voorzien van een rijkstypekeurmerk, montagebeugel en jaarlijkse controlesticker (geldig voor een jaar), tevens kunt u ook bij ons terecht voor de verplichte jaarlijkse controle. Bij BrandbeveiligingAlmere  bent u verzekerd van een betrouwbare controle. U krijgt bij ons 20 jaar garantie op de brandblussers als u het onderhoud door ons laat doen.